top of page

Fotball

For deg som ønsker å ta fotballen et steg videre

Skjermbilde 2022-10-11 kl. 11.09.45.png

De beste fotballspillerne i dag er atleter! Toppidrettsutøvere med den beste fysikken, mentaliteten og forståelsen for hva som skal til for å lykkes. Nåløyet er utrolig trangt og det er ikke lenger tilfeldigheter som kan avgjøre hvem som lykkes, men hardt og riktig arbeid over lang tid! 

Med min erfaring kan jeg hjelpe deg med å forstå hva som skal til for å lykkes, samt hjelpe deg både på det fysiske, mentale, taktiske og det tekniske. 

Jeg kan hjelpe deg med å få det maksimale ut av din fysikk, slik at du kan utkonkurrere dine mostandere i både luften og langs bakken. Du vil oppleve å bli raskere, sterkere, mer eksplosiv, smidigere og ikke minst smartere i bevegelsene dine. 

Oppfølging enten stedlig eller online basert på dine ønsker og behov. 

Fremdrift

Første møte

Alt starter med en samtale hvor vi blir kjent med hverandre. Hvor er du nå, hva er dine kortsiktige og langsiktige mål, hva jeg forventer av deg som utøver og ikke minst hva du forventer av meg.

Screening

Etter det første møtet gjør jeg en analyse av deg som fotballspiller basert på hva du ønsker at jeg skal hjelpe deg meg. Kartlegging av styrker og svakheter hjelper oss å finne ut hva vi skal jobbe med, samt å kunne gjøre periodvise målinger for å se fremgang og effekt av treningen.

Levering av program

Jeg leverer et skreddersydd program til deg som vi sammen går igjennom. Her får du mulighet til å komme med innspill på øvelser og selve opplegget og sammen gjør vi justeringer slik at programmet passer deg, og ikke omvendt. 

Ta kontakt!

+47 48077772

    Thanks for submitting!

    bottom of page