top of page
  • larskristian2

Perseløpet 32km


Dette er den type kvalitesøkter som skal hjelpe meg å utnytte det maksimale av min aerobe kapasitet på Valencia Maraton 4. desember! Jevnt kjør tett opp mot maratonfart over stadig lengre distanser. Planen er to slike økter til på hhv. 36 og 42,2km før en gradvis nedtrapping før Valencia.


Noen stats følger under:
Egentlig en type økt jeg anbefaler til alle som trener mot maraton og som har et spesifikt tidsmål! Lengden på løpeturen bør tilpasses ditt nivå og så gradvis gjøres lenger innenfor rimelighetens grenser. Sikt mot ca. 90-95% av maratonfart.


Denne uken tar jeg mengden og intensiteten litt ned og sikrer meg fullstendig restitusjon før Hytteplanmila førstkommende lørdag! Den markerer starten på den siste 4 ukers blokken før Valencia.


Vi løpes!

Comentários


bottom of page