top of page

Trening for helse

Trening må ikke handle om å bli sterkest mulig, løpe raskest eller bygge de største musklene! Det viktigste av alt handler om helse, både på et fysisk og et psykisk plan.

073A0869-1.jpg

Kampen om å lykkes i ulike idretter er hardere enn noen gang og for å lykkes er man nødt til å være villig å investere litt i det lille ekstra som tar deg og din fysiske kapasitet til et nytt nivå! 

Jeg benytter meg av de beste teknologiske og vitenskapelige metodene for å analysere deg og dine behov, slik at jeg kan skreddersy et program tilpasset deg. Jeg tar selvsagt hensyn til konkurranser og treninger i regi av lag og tilrettelegger slik at du kan prestere optimalt når det kreves av deg.

Oppfølging enten online eller stedlig, det er opp til deg. Jeg er uansett tilgjengelig 24/7 om du ønsker det. 

Fremdrift

Første møte

Alt starter med et møte mellom meg og deg hvor vi blir kjent, snakker om hvilke mål vi har for samarbeidet, hva vi krever av hverandre, tilgjengelig utstyr, skadehistorikk osv.

Screening

Etter det første møtet kjører vi en screening hvor vi tester det som er aktuelt av spenst, maksimal styrke, kraftkurve, utholdenhet. Dette hjelper meg å se hvilke egenskaper som bør prioriteres. 

Levering av program

Etter screening setter jeg opp et tilpasset program hvor du får muligheter til å komme med innspill slik at vi sammen kan gjøre noen justeringer og komme frem til det optimale programmet for deg. 

Ta kontakt!

+47 48077772

    Thanks for submitting!

    bottom of page